Unauthorized use and/or duplication (photocopy, printscreening, or any other method of duplication) of this website or parts of it without express and written permission from this site’s author and/or owner is strictly prohibited.

Huisregels

 1. Het is in ons bowlingcentrum niet toegestaan meegebrachte drink- en/of etenswaren te nuttigen.
 2. Roken alleen buiten
 3. Met uw bezoek stemt u ermee in dat er video-opnamen worden gemaakt. Na ongeregeldheden en/of ongevallen kunnen opnamen aan derden worden getoond.
 4. Volg evt. aanwijzingen van onze medewerkers op, in het belang van de goede orde en veiligheid.
 5. Aan minderjarigen wordt, volgens de wettelijke bepalingen, geen alcohol geschonken.
 6. Sterke dranken worden, volgens de wettelijke bepalingen, niet geserveerd aan jongeren onder de 18 jaar.
 7. U dient zich op verzoek van onze medewerkers te kunnen legitimeren.
 8. Het volgende is bij ons niet toegestaan; wapens, drugs, racisme, agressie, hinderlijk gedrag.
 9. Groepsbonnen worden niet individueel afgerekend, 1 groep = 1 rekening! Individueel afrekenen is alleen mogelijk als u aan de bar besteld en gelijk afgerekend.
 10. Het is niet toegestaan op de banen te lopen.
 11. Als u met 2 of meerdere ballen tegelijk op 1 baan gooit is het uit met de pret, baan uit, geen geld terug!
 12. Bij misbruik van onze spullen wordt uw baan uitgezet en krijgt u geen geld terug.
 13. Glaswerk moet binnen of op ons terras blijven.
 14. Onze medewerkers mogen het schenken van alcohol weigeren als daar aanleiding voor is.
 15. Binnen ons bowlingcentrum alsmede buiten op het terras is een consumptie verplicht.
 16. Bij het betreden van ons bowlingcentrum gaat u automatisch akkoord met ons huisregelement.

Privacyverklaring

Ockenburgh Active respecteert de privacy rechten van haar gasten en herkent het belang van het beschermen van persoonsgegevens. Ockenburgh Active heeft een ‘Privacy beleid’ welke wij als richtlijn gebruiken voor de manier waarop wij de informatie die onze klanten geven verzamelen, opslaan en gebruiken.

Bij het geven van uw persoonsgegevens aan voor het maken van een reservering, geeft u toestemming aan Ockenburgh Active voor het gebruiken van uw persoonlijke informatie. Ockenburgh Active mag uw persoonlijke informatie gebruiken voor het verwerken van jouw reservering en het verwerken van betalingen.

Ockenburgh Active verzamelt persoonlijke informatie telefonisch of via de mail wanneer u een reservering maakt. Door het maken van een reservering accepteert u de verzameling van uw persoonlijke gegevens. Om uw reservering te kunnen maken, factuur te verwerken, of contact op te nemen voor eventuele wijzigingen moeten wij, voor elke reservering die gemaakt wordt de volgende informatie verzamelen en opslaan: uw naam, e-mailadres en telefoonnummer, Bankgegevens die verkregen worden via reserveringen zullen nooit gedeeld worden met derden en alleen gebruikt worden om uw reservering te verwerken.

Bescherming van uw persoonlijke informatie

Ockenburgh Active doet zoveel mogelijk om de veiligheid, en privacy van de door u verstrekte informatie, te waarborgen. Wanneer u een online reservering maakt gebruiken wij een HTTPS verbinding om deze informatie te beschermen tegen oneigenlijk gebruik.

Wijzigen van persoonlijke informatie

Als, om welke reden dan ook, u bezorgd bent dat de persoonlijke informatie die Ockenburgh Active van u heeft verzameld incorrect is of niet wilt dat deze nog langer in ons beheer is kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen om de wijzigingen door te voeren of uw gegevens te laten verwijderen.