Vergaderingen, Feesten & Partijen

Ockenburgh Active staat garant voor kwaliteit, gezelligheid én is onderscheidend met grote en kleine feesten, partijen en vergaderingen ect. Onze zaal is geschikt voor maximaal 100 personen zittend met tafels en stoelen en maximaal 200 personen staand zonder tafels en stoelen.

Verplichte kosten

Zaalhuur Duinzaal – per dag binnen onze openingstijden € 750,00

Dit is de huur voor de zaal, dus zonder horeca e.d.

Borg € 300,00

Borg dient vooraf betaald te worden en krijgt u na afloop weer terug na inspectie van het aanwezige personeel.

 

Optionele kosten

Gebruik glaswerk € 50,00

Glazen worden vooraf en na afloop geteld. Ontbrekende glazen worden van borgbedrag gehaald.

Keuken

Er is geen beschikking over een keuken

Zaalversiering € 0,00

U mag de zaal versieren mits alles verwijderd wordt, en u geen schade aanbrengt aan de zaal. Het is niet toegestaan confetti, rijst of andere strooiwaren te gebruiken.

Schoonmaakkosten zaal € 175,00

Mocht u geen gebruik maken van de schoonmaakkosten dan bent u verplicht de zaal schoon achter te laten. Gebeurd dit niet dan zijn wij genoodzaakt dit van de borg in te houden. Deze schoonmaak gaat aan de hand van een schoonmaaklijst.

Verlenging zaalhuur

Buiten onze openingstijden per uur € 125,00

Mocht u uw feest of vergadering langer willen laten doorgaan na onze sluitingstijd dan is dit mogelijk tegen een meerprijs van € 100,00 per uur. Houd u rekening met de uitlooptijd van het vertrek van uw gasten. Als uw feest tot bv. 1:00 duurt moet er tot 1:30 zaalhuur betaald worden omdat niet iedereen om 1:00 vertrokken is.

Mocht u zelf de schoonmaak doen dan dient u ook rekening te houden met de tijd die u daarvoor nodig heeft, ook deze word door berekend.

Lees hier – Extra Voorwaarden

Reserveer uw zaal

U bent welkom bij Ockenburgh Active!

Reserveer een zaal